Referencia

D-P Konzorcium Kft

. Alulírottak igazoljuk, hogy cégünk a D-P Konzorcium Kft. a FE-R-OR 97 Számviteli Szolgáltató Kft-vel 2000 év óta áll gazdasági kapcsolatban.

Cégünk fő profilja acélszerkezet gyártás, építés. Kiemelten, cementipari területen végezzük elsődleges tevékenységünket. Jelenleg az ország ötödik cementgyárát építjük fő vállalkozásban Királyegyházán, de emellett jelen vagyunk a többi cementgyárban is, és dolgozunk a hazai legnagyobb vegyipari létesítményekben, valamint magyarországi erőművekben egyaránt.

A FE-R-OR 97 Kft tulajdonosi köre, ügyvezetése és alkalmazottai tökéletesen tudják követni a különböző ipari területek által megkövetelt sajátosságokat, otthonosan mozognak a gyakran követhetetlen számviteli és adójogszabályok között. Cégünknél a könyvelő iroda ügyvezetése folyamatosan építi ki és helyben működteti, a magasfokú informatikán alapuló komplex számviteli rendszert. Ennek eredményeként naprakész adatszolgáltatást biztosít cégünk vezetése számára. Munkájuk precíz, alapos, körültekintő. Az ügyvezetés ötleteivel, gondolataival folyamatosan segíti cégünk vezetésének munkáját. A FE-R-OR 97 Kft. tulajdonosi körének széleskörű, magas szintű kapcsolatrendszere, már több alkalommal segítette cégünket új üzleti kapcsolat létrehozásában. Cégünk és a könyvelő cég között kialakult kapcsolat klasszikusnak mondható, bizalmon alapszik és magas szintű szakmaiságon épül, így teszi lehetővé a D-P Konzorcium Kft. törvényeknek megfelelő gazdasági növekedését.

Bélapátfalva, 2010. november 2.
Dorkó József, ügyvezető
Pásztor Gyula, ügyvezető

Clarissza Kozmetika

Alulírott igazolom, hogy egyéni vállalkozásom, a Clarissza Kozmetika a FE-R-OR 97 Számviteli Szolgáltató Kft tulajdonosi körével 1999-től áll gazdasági kapcsolatban.

Vállalkozásom fő profilja a szépségipar. Kozmetikai és fizikai közérzetjavító szolgáltatás nyújtás mellett foglalkozom a kozmetikai cikkek értékesítésével, forgalmazásával.

A FE-R-OR 97 Kft tulajdonosi köre, ügyvezetése és alkalmazottai tökéletesen tudják követni a különböző a szolgáltató iparra vonatkozó, egyéni vállalkozókat érintő törvényi előírásokat. Munkájuk megbízható, alapos, törvényeken alapuló. Az ügyvezetés ötleteivel, gondolataival folyamatosan segíti munkámat és nagymértékben elősegíti eredményes, optimális, hatékony gazdálkodásomat.

A könyvelő cég kellő rutinnal mozog a pályázati szektorban, és a bankszektorban egyaránt. A könyvelési és adózási feladatok ellátása mellett, leveszi a kisvállalkozó válláról a hitelügyintézési, pályázat menedzselési problémákat.

Kapcsolatunkat az egymásra figyelés jellemzi, amely lehetővé teszi egy kis egyéni cég hatékony működését.

Eger, 2010. november 7.
Bótáné Farkas Klára
egyéni vállalkozó

FISH AND FOOD Élelmiszeripari Kft.

Alulírott igazolom, hogy cégünk a FISH AND FOOD Élelmiszeripari Kft. a FE-R-OR 97 Számviteli Szolgáltató Kft-vel 2007. év óta áll gazdasági kapcsolatban.

Cégünk fő profilja élelmiszeripari termékek gyártása, értékesítése, forgalmazása. Értékesítési területünk kiemelten a magyarországi multinacionális áruházláncok felé irányul. Jelenleg az ország több településén, valamint Németországban és Spanyolországban összesen több mint 200 főt foglalkoztatunk.

A FE-R-OR 97 Kft tulajdonosi köre, ügyvezetése és alkalmazottai tökéletesen tudják követni a különböző a belföldi és külföldi adóztatásra és járulékfizetésre vonatkozó sajátosságokat, otthonosan mozognak a társadalombiztosítási kifizetőhelyekre vonatkozó bonyolult jogszabályokban. Cégcsoportunkhoz tartozó cégeknél informatikán alapuló komplex számviteli rendszer kiépítésével és működtetésével teszik lehetővé a napi szintű információ szolgáltatást. Munkájuk megbízható, alapos, törvényeken alapuló. Az ügyvezetés ötleteivel, gondolataival folyamatosan segíti cégünk vezetésének munkáját és nagymértékben elősegíti eredményes, optimális, hatékony gazdálkodásunkat.

Minden vállalkozás számára nagyon fontos az üzleti kapcsolatrendszer kiépítése és a kapcsolatok ápolása. A FE-R-OR 97 Kft. tulajdonosi körének kapcsolatrendszere, mind a belföldi üzleti szférában, mind nemzetközileg tökéletesnek mondható. A könyvelő cég kellő rutinnal mozog a pályázati szektorban, és a bankszektorban egyaránt.

Kapcsolatunk a bizalmon alapszik és a közös gondolkodás megteremtésével járul hozzá cégünk további fejlődéséhez.

Bélapátfalva, 2010. november 24.
Dr. Pető Béla
ügyvezető

Tobán Hagyományőrző Népművészeti Egyesület

Alulírott igazolom, hogy egyesületünk a Tobán Hagyományőrző Népművészeti Egyesület a FE-R-OR 97 Számviteli Szolgáltató Kft-vel 2002. év óta áll gazdasági kapcsolatban.

Egyesületünk a magyar hagyományok ápolására, alapvetően a népművészeti hagyományok megőrzésére, továbbadására fekteti tevékenységének hangsúlyát. Kiemelten Heves és Borsod Abaúj Zemplén megyék területén működünk, de számos alkalommal vettünk részt nemzetközi találkozókon Erdélyben, Olaszországban, Franciaországban és Németországban. Székhelyünk Szihalom, nevünkhöz fűződik a Szihalmi Lakodalmas (hagyományőrző lakodalom bemutatása, eljátszása).

A FE-R-OR 97 Kft tulajdonosi köre, ügyvezetése és alkalmazottai tökéletesen tudják követni a civil szektor működésére vonatkozó sajátosságokat, otthonosan mozognak az egyesületeket érintő jogszabályokban. Munkájuk megbízható, alapos, törvényeken alapuló. Az ügyvezetés ötleteivel, gondolataival folyamatosan segíti egyesületünk munkáját és nagymértékben elősegíti eredményes, optimális, hatékony gazdálkodásunkat.

Említésre méltó a FE-R-OR 97 Kft. tulajdonosi körének kapcsolatrendszere, valamint a civil szektor iránti empátiája, amit kellő képen jellemez a cég tulajdonosi körének egyesületünket illető anyagi, és szolgáltatásokban testet öltő támogatása.
Kapcsolatunk közvetlen és a szakmaiságot tekintve jövőbe mutató.

Szihalom, 2010. november 5.
Dr. Joó Csaba
elnök