Miért a mi irodánkat válassza?

Mert nálunk ingyenes a cégalapítással kapcsolatos tanácsadás, és átvállaljuk az alapítással felmerült ügyvédi költségeit, amennyiben cégünk álladó jogi partnerei közül kerül ki a választott ügyvéd

Mert a FE-R-OR 97 Kft-nél az első hat hónapban ingyenes a székhely-szolgáltatás

Mert a mi irodánk kizárólag tapasztalt alkalmazottakkal dolgozik

Mert irodánk munkáját több ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, amelynek költségei nem a megrendelő vállalkozót terhelik

Mert cégünknél nincs a felmondás esetében sem „HŰSÉGIDŐ”. A megrendelővel kötött vállalkozói szerződést normál felmondással meg lehet szüntetni

Mert könyvelőirodánk anyagilag támogatja az egyházakat, civil szervezeteket

Mert mi cégre szabott egyedi árakkal dolgozunk

Mert az elmúlt több mint 20 év alatt irodánk tulajdonosi köre széles kapcsolatrendszert alakított ki Magyarország legismertebb vállalkozásaival, hatóságaival, szakhatóságaival, civil vezetőivel, egyházi vezetőivel és nem utolsó sorban politikai vezetőivel.

Mert a mi irodánk rendelkezik Münchenben, Kassán, és Marosvásárhelyen partner irodával, ahol az adott ország idegen nyelvét anyanyelvi szintén beszélő munkatárs minden esetben magyar anyanyelvű.

Mert a mi irodánkban angol és német nyelven is folyik ügyintézés

Mert a mi irodánk szolgáltatásainak igénybevételével megtakarítja a cége személyi jellegű kiadásai közül a könyvelő(k), bérszámfejtő(k) bérköltségét, annak adóit és járulékait. Megtakarítja a további alkalmazotti juttatásokat mint caffetéria, 13. havi fizetés. Megóvja magát a szabadság kiadásának problémájától és nem kell foglalkoznia a továbbképzésekkel sem. Megtakarítja a dologi kiadásai közül a könyvelőnek, bérszámfejtőnek szánt munkaeszközöket és irodai eszközöket (papír, irodaszer, nyomtatópatron, irodabútor, stb..). Megtakarítja a számviteli szoftverek, hardverek beszerzési költségeit és ezeknek javítását, cseréjét.

Amennyiben érveink meggyőzték Önt, kérem keressen személyesen bennünket telefonos, vagy elektronikus egyeztetés alapján!

FE-R-OR 97 Kft.
3346 Bélalpátfalva
Móricz Zs. u. 8.
tel: 36/595-474